Атмосфера и подршка са трибина „Карађорђа“ на нивоу, изостао само резултат (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Avg.2023, 10:31

Атмосфера и подршка са трибина „Карађорђа“ на нивоу, изостао само резултат (ВИДЕО)

Фудбалери Војводине испали су из другог кола Лиге конференције пошто су синоћ изгубили на „Карађорђу“ од АПОЕЛ-а резултатом 1:2. Ипак, атмосфера на стадиону била је добра.
Једини погодак за Војводину постигао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Дејан Зукић у 37. минуту. Нажалост, головима Сарфоа и Ефрема Апоел је успео да обезбеди пласман у наредно коло квалификација.
Новосађани су подржали „Стару даму“ и у великом броју дошли на „Карађорђе“, па је атмосфера на стадиону испунила сва очекивања.
Чак су и гостујући навијачи дошли у пријатељском расположењу, па је на њиховој трибини током целог меча био истакнут транспарент „Грчка – Србија – православци“
Фото: Градске инфо Војводина наредни меч игра већ у недељу, поново на домаћем терену, овога пута против Партизана у оквиру Супер лиге Србије.
Меч је на програм у 19 часова, а сви који су купили карту за меч са АПОЕЛ-ом, бесплатно ће моћи на дерби против Партизана.
RFK Novi Sad podržao Detelinarce koji će trčati 564 kilometara za Lenku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Атмосфера и подршка са трибина „Карађорђа“ на нивоу, изостао само резултат (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.