Профит Ролс Ројса у првих шест месеци пет пута већи у односу на прошлу годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 17:39

Профит Ролс Ројса у првих шест месеци пет пута већи у односу на прошлу годину

Британска компанија Ролс Ројс саопштила је данас да њен оперативни профит у првој половини године износи 781,56 милиона евра, што је пет пута више него у истом периоду прошле године. Фото: Unsplash/I.U. Овом резултату су допринеле повољније цене за одржавање мотора који покрећу авионе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као што су Ербас А350 и Боинг 787, преноси ЦНБЦ.
Компанија је на основу одличних резултата кориговала своју прогнозу укупног профита у овој години и сада очекује да ће бити између 1,39 и 1,62 милијарде евра.
Нови извршни директор Ролс Ројса Туфан Ергинбилгич, који је преузео функцију у јануару, рекао је да је скок у профиту компаније одраз „веће продуктивности, ефикасности и побољшаних резултата продаје.“
Акције Ролс Ројса су након објаве резултата скочиле на највиши ниво од марта 2020. године.
Ekološki bicikli od bambusa na ulicama Havane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Профит Ролс Ројса у првих шест месеци пет пута већи у односу на прошлу годину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.