Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 17:18

Ер Србија и авио-компанија Џетблу потписали код-шер споразум

Ер Србија и америчка авио-компанија Џетблу успоставили су код-шер сарадњу којом је српска авиокомпанија поставила свој „ЈУ“ код на 25 дестинација у оквиру Џетблу мреже. Фото: Танјуг/Александра Здравковић Џетблу је поставио свој „Б6“ маркетинг код на директне летове Ер Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од Међународног аеродрома Џон Ф. Кенеди у Њујорку (ЈФК) и Међународног аеродрома О’Хер у Чикагу (ОРД) до београдског аеродрома „Никола Тесла“ (БЕГ).
Џетблу планира да у скоријој будућности постави свој „Б6“ код и на друге летове између Београда и одређених дестинација у Европи, саопштила је Ер Србија.
„Радујемо се сарадњи са компанијом Џетблу и верујемо да ће она знатно унапредити могућности путовања између Сједињених Америчких Држава и дестинација у оквиру мреже Ер Србије, нарочито оних у области ширег Балкана“, изјавио је генерални директор Ер Србије Јиржи Марек.
Генерални директор компаније Џетблу Робин Хејс је истакао да са Ер Србијом имају одлично међулинијско партнерство од 2016. године.
„Континуирано се трудимо да проширујемо партнерства и тако клијентима понудимо још више могућности. Видимо велики потенцијал у нашој новој код-шер сарадњи. Путници Ер Србије су добродошли на нашим летовима, а на располагању су им и наше повољне авио-карте и сјајна услуга“, рекао је Хејс.
Od sutra smanjenje broja pripadnika policije kod objekata opština na severu KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија и авио-компанија Џетблу потписали код-шер споразум се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.