Њујорк пост: Кристално јасно да је Џо Бајден био умешан у послове сина Хантера

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 14:01

Њујорк пост: Кристално јасно да је Џо Бајден био умешан у послове сина Хантера

Кристално је јасно да је амерички председник Џо Бајден био умешан у послове свог сина Хантера, пише „Њујорк пост“. Фото: Танјуг/AP/Evan Vuchi Лист додаје да је чак и Хантеров бивши пословни партнер Девон Арчер назвао „злоупотребом меке моћи“ чињеницу да је Хантер свог оца Џоа, тадашњег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << потпредседника САД, стављао на спикерфон током пословних састанака.
У разговору са америчким водитељем Такером Карлсоном, Арчер је рекао да је „категорички нетачно“ да Џо Бајден није имао никакву улогу у пословању свог сина и да није знао ништа о томе.
Умешаност Џоа Бајдена је сада неспорна, наводи амерички лист. „То је био други најмоћнији човек на свету. Довољно је да имате директан контакт са њим. То је награда“, рекао је Арчер и навео да је енергетска компанија „Буризма“ плаћала Хантеру 83.000 долара месечно за приступ његовом оцу, тада потпредседнику САД.
„Буризма“ је одиграла централну улогу у оптужбама против бившег председника Доналда Трампа због његових наводних напора да изврши притисак на Украјину да истражи Бајденове и помогне му да добије реизбор.
Сенат са републиканском већином касније је Трампа ослободио оптужби.
Politiko: Borba Fon der Lajenove i Vebera za dušu evropskih konzervativaca

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Њујорк пост: Кристално јасно да је Џо Бајден био умешан у послове сина Хантера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.