Круз Перот-Хант потписао за чачански Борац

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 13:37

Круз Перот-Хант потписао за чачански Борац

Кошаркашки клуб Борац из Чачка саопштио је данас на званичном сајту да је Круз Перот-Хант нови члан екипе. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Кошаркаш са Новог Зеланда (190, 23) је ангажован као замена за Хантера Хејла, а са челницима учесника АБА лиге потписао је једногодишњи уговор.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Како је саопштено на сајту Борца, Перот-Хант је недавно завршио школовање на Универзитету Јужна Дакота. Перот-Хант је за тим Јужне Дакоте прошле сезоне одиграо 31 меч, а просечно је бележио 14,3 поена, док је на 23 меча имао дабл-дабл учинак
UEFA zabranila gostujuće navijače na utakmicama AEK – Dinamo

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Круз Перот-Хант потписао за чачански Борац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.