У Србији данас сунчано и веома топло

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 08:02

У Србији данас сунчано и веома топло

У Србији ће бити сунчано и осетно топлије, саопштио је Републички хидро-метеоролошки завод и истовремено упозорио на веома топло време са максималним температурама до 38 степени. Фото: Градске инфо
Дуваће слаб и умерен јужни и југозападни ветар.

У Новом Саду ће у четвртак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бити претежно сунчано и осетно топлије време. Дуваће слаб и умерен ветар јужних праваца, док ће се температуре кретати од 22 до 35 степени.
За викенд се предвиђа захлађење за 10 до 15 степени – у суботу у свим крајевима местимично са кишом, пљусковима, грмљавином и локално обилним падавинама, а у недељу ујутро и пре подне на истоку и југу још понегде са краткотрајном кишом или пљуском.
У недељу увече на северу и западу, а током ноћи ка понедељку и у осталим крајевима очекује се ново пролазно наоблачење са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, затим претежно сунчано, а од уторка мањи пораст температуре.
Планинари из Србије освојили врхове Проклетија

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас сунчано и веома топло се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.