Росић појачао одбрану Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 15:48

Росић појачао одбрану Војводине

Дефанзивац Лазар Росић је од данас нови члан ФК Војводина. Фото: ФК Војводина Росић (30) рођени је Крагујевчанин игра на позицији штопера, а за „стару даму“ већ је наступао у сезони 2015/16, када је након одличних партија (28 утакмица, три гола) реализвао трансфер у португалску Брагу.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У Португалу је наступао три сезоне за Брагу, потом и за Насионал и Мореиренсе, а потом је прошлог лета отишао на Блиски исток, пошто је потписао за Кор Факан из Уједињених Арапских Емирата.
Након што му је истекао уговор, Росић се враћа у српски фудбал, у ком је пре Војводине наступао за Шумадију 1903, Раднички 1923 и Раднички Ниш.
Росић је данас и званично потписао уговор на две године и не крије да је срећан што се вратио на „Карађорђе“. „Јако сам срећан што сам се вратио, о чему одавно размишљам, али је сада био прави тренутак. Ту одлуку додатно су ми олакшали људи из клуба који су показали огромну жељу да поново обучем дрес Војводине. Нисам имао ни најмању дилему око повратка и мислим да се враћам у правом тренутку. Лично осећам да сам у најбољим годинама, а и Војводина у последње време иде узлазном путањом и желим да се ускоро боримо за све трофеје и да се коначно домогнемо те јесени у Европи“, рекао је Росић.
Он ће се моментално прикључити екипи Радослава Батака.
„Већ данас крећем са тренинзима, али биће ми потребно неколико дана да пронађем ритам и верујем да ћу већ од следеће недеље бити на располагању екипи и стручном штабу“, нагласио је Росић.
Osnovano Sportsko društvo „Vojvodina“: Devet klubova, jedna porodica (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Росић појачао одбрану Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.