Мицотакис: Недељу дана бесплатно на Родосу за оне који су отишли ​​због пожара

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 10:25

Мицотакис: Недељу дана бесплатно на Родосу за оне који су отишли ​​због пожара

Грчка влада понудиће недељу дана бесплатног одмора на Родосу оним туристима који су били принуђени да прекину боравак на острву због разорних пожара, најавио је данас грчки премијер Киријакос Мицотакис. Фото: Танјуг/AP Photo/Petros Giannakouris „Грчка влада ће, у сарадњи са локалним властима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понудити недељу дана бесплатног одмора на Родосу следећег пролећа или јесени за све оне који су га пропустили због пожара“, рекао је Мицотакис гостујући на британском каналу ИТВ.
Напоменуо је да су се велики пожари увек дешавали на Медитерану, али да су последњих година због климатских промена повећане њихове размере.
„Имали смо разорни пожар на Родосу, али данас се острво вратило у нормалу и нема активног фронта“, рекао је Мицотакис и нагласио да током пожара није било губитака људских живота, нити извештаја о повређенима.
„Успели смо да евакуишемо 20.000 људи уз велике мере безбедности“, додао је он.
Singapur: Vladajuća stranka na udaru zbog koruptivnih skandala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мицотакис: Недељу дана бесплатно на Родосу за оне који су отишли ​​због пожара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.