Сингапур: Владајућа странка на удару због коруптивних скандала

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 10:02

Сингапур: Владајућа странка на удару због коруптивних скандала

Премијер Сингапура Ли Сјен Лунг изјавио је данас да је његова владајућа странка „претрпела ударац“ због низа скандала укључујући истрагу о корупцији и оставке више посланика који су шокирали јавност овог града-државе познатог по политичкој стабилности. Фото: Unsplash/Lukas Träger У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свом првом обрацћању парламенту поводом ових проблема, он је рекао да је министру саобраћаја С. Исварану, који је под истрагом државне агенције за борбу против корупције, до даљњег забрањено обављање дужности и смањена му је месечна плата од 8.500 сингапурских долара, преноси Ројтерс.
Премијер је рекао да су такви инциденти са министрима ретки и да владајућа Странка народне акције (ПАП) има „нулту толеранцију“ за коруптивне радње.
SAD zvanično pozvale kineskog ministra spoljnih poslova da poseti Vašington

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сингапур: Владајућа странка на удару због коруптивних скандала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.