Када држава реагује – Ексклузивни снимци уласка полиције у насеља код Суботице (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 16:23

Када држава реагује – Ексклузивни снимци уласка полиције у насеља код Суботице (ВИДЕО)

Данас је спроведена интезивна акција полиције у шумском појасу Суботице на површини од 6.800 хектара, у којој је рано јутрос и у току дана лоцирано више од 300 миграната и заплењена прилична количина оружија и муниције. Фото: Војводина уживо Велика акција полиција почела је јутрос >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << око 4 сата у шумском појасу, на периферији Суботице, према граници са Мађарском у потрази за илегалним мигрантима
У акцији учествује више од 800 припадника МУП и то САЈ-а, Жандармерије, Интервентне јединице полиције, Антитерористичка група (АТГ), Полицијске бригаде, Управа криминалистичке полиције (УКП), Управа граничне полиције (УГП), Управе за технике и Полицијске управе Суботица, а сама акција донела је одличне резултате.
Како сазнајемо, од укупног броја миграната 13 је задржано сходно одредбама Законика о кривичном поступку, а против 27 ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.
Током акције, полиција је претрагом терена од населја Хајдуково ка Старој караули, Јасеновачке шуме као и „Омаровог кампа“, пронашла девет аутоматских пушака, ловачки карабин са оптичким нишаном, три пиштолја, као и 841 комад муниције различитог калибра.
Како је изгледао улазак возила полиције погледајте у ексклузивним снимцима портала Војводина уживо:


Са припадницима МУП-а били су министар унутрашњих послова Братислав Гашић и градоначелник Суботице Стеван Бакић.
Фото: Војводина уживо Ово је највећа акција до сада у Суботици, а уследила је након пријава више оружаних обрачуна међу самим мигрантима у којима је било и жртава.
„Радимо у интересу свих наших грађана у циљу заштите сваког грађанина ове земље, а нарочито наших суграђана и сузбијања ирегуларних миграција на овом простору. Грађани треба да имају пуно поверење у јединице МУП-а, а ово је највећа акција до сада” рекао је за наш портал градоначелник Бакић.
Na Beogradskoj berzi danas najviše trgovano akcijama pirotskog „Tigra“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Када држава реагује – Ексклузивни снимци уласка полиције у насеља код Суботице (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.