Дански фудбалер Расмус Хејлунд на корак од преласка у Манчестер јунајтед

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 14:57

Дански фудбалер Расмус Хејлунд на корак од преласка у Манчестер јунајтед

Фудбалер Аталанте Данац Расмус Хејлунд допутоваће данас у Манчестер на лекарске прегледе уочи трансфера у клуб са „Олд трафорда“, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/Spada/LaPresse via AP Хејлунд би пошто прође лекарске прегледе требало да потпише петогодишњи уговор са Манчестер јунајтедом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уз могућност продужења сарадње на још једну сезону.
Британски медији преносе да би Манчестер јунајтед требало да издвоји обештећење од 72 милиона фунти са бонусима.
Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг се нада да ће се Хејлунд што пре прикључити припремама како би одиграо неколико пријатељских утакмица пре него што почне сезона.
Хејлунд (20) је члан Аталанте од 2022. године, а пре тога је играо за Штурм и Копенхаген. Он је прошле сезоне за Аталанту одиграо 34 утакмица и постигао је 10 голова. За репрезентацију Данске шест пута се уписао у стрелце на шест мечева.
Urugvajski fudbaler Edinson Kavani predstavljen kao novo pojačanje Boke juniors

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дански фудбалер Расмус Хејлунд на корак од преласка у Манчестер јунајтед се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.