Клоп: Мбапе је добар играч, али финансијски услови нам уопште не одговарају

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 13:30

Клоп: Мбапе је добар играч, али финансијски услови нам уопште не одговарају

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп демантовао је данас да ће енглески клуба у летњем прелазном року да ангажује фудбалера Пари Сен Жермена и француског репрезентативца Килијана Мбапеа, преноси Скај Немачка. Фото: Танјуг/Philipp von Ditfurth/dpa via AP Мбапе има уговор са Пари Сен Жерменом до >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јуна наредне године, а одбио је да продужи сарадњу са шампионом Француске. Он је недавно одбио трансфер у Ал Хилал, који је Мбапеу за једногодишњи уговор нудио 259 милиона фунти.
Поједини медији су објавили да би француски фудбалер могао да пређе у Ливерпул.
„Смејемо се томе. Могу да кажем да је он заиста добар играч, али финансијски услови нам уопште не одговарају. Не бих сада да кварим причу, али колико знам, ништа од тога. Могуће је да неко из клуба нешто припрема и да жели да ме изненади… То се није догодило за осам година колико сам овде. То би било први пут“, рекао је Клоп. Скај Немачка наводи да су челници клуба из Париза синоћ дали рок Мбапеу да одлучи да ли ће активирати клаузулу и продужити уговор на још годину дана. У уговору постоји клаузула да само Мбапе може да продужи сарадњу са шампионом Француске до јуна 2025. године.
Такође, истиче се да ПСЖ мора да исплати Мбапеу 40 милиона евра за лојалност до краја прелазног рока, ако француски репрезентативац одлучи да и наредне сезоне игра за клуб из Париза. Челници ПСЖ-а верују да је Мбапе постигао договор са Реалом да наредног лета, као слободан играч без обештећења појача мадридски клуб.
Urugvajski fudbaler Edinson Kavani predstavljen kao novo pojačanje Boke juniors

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Клоп: Мбапе је добар играч, али финансијски услови нам уопште не одговарају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.