Ауторско вођење и креативна радионица за децу у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 12:53

Ауторско вођење и креативна радионица за децу у Музеју Војводине

Ауторско вођење и креативна радионица за децу као пратећи програм изложбе „Пшеница– од њиве до трпезе“. У среду, 2. августа у 19 сати у Музеју Војводине (Дунавска 35) биће приређено ауторско вођење кроз изложбу „Пшеница – од њиве до трпезе“. Фото: PrtSc/muzejvojvodine.org.rs Кустос >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Илдико Медовић једна од чланова интердисциплинарног тима који је осмислио ову изложбу поделиће са вама причу о овом феномену.
Истог дана у 10 часова биће приређена музејска радионица, за децу узраста од 5 до 10 година, инспирисана изложбом на тему: Кас, кас све у круг (за учешће у радионици потребна је претходна најава на електронску адресу pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs ).
Predavanje “Skulpture iz doma jednog arhitekte“ u Galeriji Matice srpske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ауторско вођење и креативна радионица за децу у Музеју Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.