Дегенек сутра са навијачима Црвене звезде који купују Премијум сезонске карте

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 11:47

Дегенек сутра са навијачима Црвене звезде који купују Премијум сезонске карте

Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек боравиће сутра од 12 часова у Сервису за чланство, где ће се дружити са навијачима који посете стадион „Рајко Митић“ како би обезбедили сезонске улазнице, саопштио је данас шампион Србије. Фото: Танјуг/AP/Дарко Војновић Црвена звезда ће ове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сезоне играти у Суперлиги Србије, Купу Србије и Лиги шампиона. „Групна фаза најквалитетнијег европског такмичења је обезбеђена освајањем домаћег шампионата, а следећи важан корак ка успесима је пуна ‘Маракана’. Првотимцима Црвене звезде је неопходна подршка са трибина, а ‘Премијум’ и сезонске карте су и даље у продаји. За звездаше који још нису обезбедили место на стадиону ‘Рајко Митић’ припремили смо изненађење – дружење са Дегенеком, који је претходних година био протагониста успеха нашег клуба“, наводе из Црвене звезде.
„Црвено-бели“ истичу да ће навијачи Звезде, који се одлуче да сутра од 12 часова посете Маракану имати прилику да се упознају са Дегенеком, сликају се и обезбеде аутограм који ће бити још једна лепа успомена на вољени клуб.
Црвена звезда је нову сезону у Суперлиги Србије почела убедљивом победом против Војводине (5:0). „Црвено-бели“ ће у другом колу СЛС петог августа у Београду играти против Напретка.
Urugvajski fudbaler Edinson Kavani predstavljen kao novo pojačanje Boke juniors

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дегенек сутра са навијачима Црвене звезде који купују Премијум сезонске карте се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.