Новоизабране судије положиле заклетву у Скупштини Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 11:37

Новоизабране судије положиле заклетву у Скупштини Србије

Новоизабране судије положиле су данас заклетву у Народној скупштини Србије.
Фото: Танјуг/Народна скупштина Републике Србије Како је саопштено из Народне скупштине, заклетве су положили пред председницом Врховног суда Јасмином Васовић и председником Народне скупштине >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Владимиром Орлићем.
Текстом заклетве, новоизабране судије су се обавезале да ће своју функцију вршити верно Уставу и закону, по најбољем знању и умећу и служити само истини и правди, истиче се у саопштењу.
Полагању заклетве присуствовали су и председница Високог савета судства Зорана Делибашић и заменик генералног секретара Скупштине Владимир Димитријевић. Судије су изабране одлуком Високог савета судства о избору на судијску функцију, на Петој седници заседања Високог савета судства, 15. јуна ове године.
Katimerini: Kuće u Nea Anhijalosu spasli grčki i srpski vatrogasci (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новоизабране судије положиле заклетву у Скупштини Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.