Неочекиван потез Ђоковића пред Синсинати

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 09:41

Неочекиван потез Ђоковића пред Синсинати

Новак Ђоковић наредни турнир играће у Синсинатију, међутим, неће наступити само у појединачној конкуренцији. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Medichini Ђоковић је пријавио наступ и у конкуренцији дублова, а партнер на терену биће му Никола Ћаћић.
Српски тандем, наравно, неће бити међу носиоцима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а главни фаворити су Раџив Рам и Џо Салисбери.
Ђоковић неће бити једини играч из врха АТП листе у дубловима, наступ су пријавили још Стефанос Циципас са Алехандром Давидовичем Фокином, Александер Зверев са Марселом Мелом, Андреј Рубљов са Максом Пурселом и Хуберт Хуркач са Матом Павићем.
Ђоковић је два пута освајао Синсинати у појединачној конкуренцији, 2018. и 2020, године, када је и последњи пут наступио у граду у Охају.
Мастерсу у Синисинатију почиње 13. августа, а након њега је на програму УС Опен, од 28.
Pokuševski: Tužan sam što neću biti deo reprezentacije ovog leta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Неочекиван потез Ђоковића пред Синсинати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.