Зеленски: Притисак санкцијама на Русију мора да буде значајно појачан

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 08:48

Зеленски: Притисак санкцијама на Русију мора да буде значајно појачан

Украјински председник Володимир Зеленски поручио је да притисак санкцијама на Русију мора да буде значајно повећан. Фото: Танјуг/AP/Efrem Lukatsky „Светски притисак санкцијама против Русије заслужује да буде значајно повећан“, рекао је Зеленски у видео-обраћању, преноси Скај њуз.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Он је, коментаришући напад на његов родни град Криви Рог, рекао да украјинска војска мора да има довољно далекометног оружја и довољно средстава да „победи терористе“.
Зеленски је навео да су ракете које су погодиле тај град испаљење „са територије привремено окупираног Крима, из области Џанкоја“. „Ово је тероризам који нико на свету неће другачије назвати“, поручио је украјински председник, додајући да је у нападу погинуло шест особа, укључујући десетогодишњу девојчицу.
Додао је да је у нападу повређено скоро 70 особа, а да је „десетинама“ пружена медицинска помоћ у болницама.
Ukrajina potpisala ugovor sa turskom kompanijom o popravci dronova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски: Притисак санкцијама на Русију мора да буде значајно појачан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.