Десантис: Прогласићемо економску независност од Комунистичке партије Кине

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 07:45

Десантис: Прогласићемо економску независност од Комунистичке партије Кине

Гувернер Флориде Рон Десантис, који се бори да постане кандидат републиканаца за председника САД, представио је данас економски план у 10 тачака, међу којима је и проглашавање независности од Комунистичке партије Кине. Фото: Танјуг/AP Photo/Charles Krupa „Прогласићемо економску независност >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од пропалих елита које су оркестрирале амерички пад; од непромишљене федералне потрошње која је надувала цене и гурнула нашу нацију на ивицу несолвентности; од Комунистичке партије Кине која је читаву генерацију кружила око нас“, наводи се у документу названом „Декларација о економској независности“.
Поред тога, додаје се да ће, уколико буде постао председник САД, Десантис прогласити независност од „деструктивних политика“ као што је Green New Deal. Десантис тренутно каска за Доналдом Трампом и има подршку 17 одсто републиканаца, показало је ново истраживање Њујорк тајмса и Колеџа Сијена.
Са друге стране, за Трампа би гласало 54 одсто републиканских бирача.
Bela kuća predlaže oduzimanje određenih ovlašćenja FBI-u

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Десантис: Прогласићемо економску независност од Комунистичке партије Кине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.