Ван Дајк именован за новог капитена Ливерпула

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 20:45

Ван Дајк именован за новог капитена Ливерпула

Холандски фудбалер Вирџил ван Дајк нови је капитен Ливерпула, објављено је данас на клупском сајту. Фото: Танјуг/AP/Jon Super Холанђанин је наследио Џордана Хендерсона који је недавно прешао у саудијски Ал-Етифак.
Ван Дајк (32) је у Ливерпул дошао 2018. године из Саутемптона и постао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << незаменљив члан прве поставе.
„Ово је дан поноса за мене, моју супругу, моју децу и моју породицу. Ово је специјалан осећај и не умем то да опишем у овом тренутку. Заиста сам много поносан“, рекао је Ван Дајк, који је истовремено и капитен холандске репрезентације.
Ван Дајк је за Ливерпул у свим такмичењима одиграо 222 утакмице и постигао 19 голова, а са „црвенима“ је освојио Лигу шампиона, Премијер лигу, светско клупско првенство, ФА и Лига куп, као и европски Суперкуп.
Како је саопштено на сајту клуба, заменик Ван Дајку биће такође дефанзивац Трент Александер-Арнолд.
Sutra počinje prodaja ulaznica za Vojvodina – Apoel

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ван Дајк именован за новог капитена Ливерпула се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.