Селектор Грчке скратио списак, отпао Јанис Адетокумбо

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 20:15

Селектор Грчке скратио списак, отпао Јанис Адетокумбо

Селектор Грчке Димитрис Итудис није уврстио Јаниса Адетокумба на скраћени списак играча који конкуришу за играње на Светском првенству, саопштио је данас Кошаркашки савез Грчке. Фото: fiba.basketball То међутим не значи да је центар Милвоки Бакса и дефинитивно изгубио све шансе да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заигра на Мундобаскету, рекао је Итудис.
„То ће нам саопштити доктори репрезентације и лекари из Милвоки Бакса, он се труди и жели да игра за Грчку, али повреда је таква да ће ускоро бити на реевалуацији и сазнаћемо да ли ће моћи да игра или не“, објаснио је Итудис.
На скраћеном списку Грчке су Томас Вокап, Димитрис Мораитис, Михалис Лунцис, Јанулис Ларенцакис, Лефтерис Бохоридис, Панајотис Калаицакис, Василис Толиопулос, Костас Папаниколау, Јанис Папапетру, Никос Рогавопулос, Танасис Адетокумбо, Динос Митоглу, Димитрис Аграванис, Манос Хацидакис, Јоргос Папајанис, Костас Адетокумбо и Јоргос Цалбурис.
Fudbaler Monaka Aksel Disasi nastavlja karijeru u Čelsiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Селектор Грчке скратио списак, отпао Јанис Адетокумбо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.