Расписан јавни позив за органску сточарску производњу

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 15:57

Расписан јавни позив за органску сточарску производњу

Заинтересовани пољопривредни произвођачи могу до 31. августа да конкуришу за подстицаје за органску сточарску производњу на основу позива који је данас расписало Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде. Фото: Unsplash/Elizabeth Dunne Како се наводи у позиву реч је о подстицајима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за премију за млеко произведено методама органске производње и подстицајима у органском сточарству.
Подстицаји се дају за млечне краве, товне краве и бикове, краве за узгој телади за тов, приплодне овце и овнове, козе и јарчеве, крмаче и нерастове, тов јунади, јагњади, јаради, свиња, кошнице пчела, родитељске кокошке тешког и лаког типа, родитељске ћурке, приплодне матице шарана, пастрмке те производњу конзумне рибе.
Корисници за једну календарску годину могу добити највише 55 милиона динара а пријаве за подстицаје се подносе на порталу еПодстицаји.
Na Veletržnici Beograd najviše se traže lubenice

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан јавни позив за органску сточарску производњу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.