Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 15:22

Од сутра измена режима саобраћаја у улици Максима Горког

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у уторак, 1. августа 2023. године, наставља радове на реконструкцији вреловода у Улици Максима Горког од Булевара ослобођења до Трга царице Милице. Фото: Pixabay/Vladimir_Fayl Због поменутих радова, према Решењу Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.
Поменути радови обављаће се у фазама и у првој фази радови ће се изводити на тротоару од раскрснице Улице Максима Горког са Булеваром ослобођења, до објекта на Булевару ослобођења код броја 107 (испред пекаре „Baker“).
У другој фази радова, радови ће се изводити на коловозу непарне стране Улице Максима Горког (од Трга царице Милице до раскрснице са Булеваром ослобођења).
Напомена: Планирани рок за завршетак радова према овим фазама је 2. септембар 2023. године.
Из Топлане моле грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.
Pročitajte koje autobuske linije su privremeno promenile svoju trasu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од сутра измена режима саобраћаја у улици Максима Горког се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.