Како да кармин користите као сенку за очи, маскару као ајлајнер

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 15:00

Како да кармин користите као сенку за очи, маскару као ајлајнер

Нема ништа горе него када приметите да сте остали без одређеног „комада“ шминке у моменту када вам је најпотребније. Фото: Pexels/Emma Bauso Спремате се за излазак и видите да вам је оловка за усне потпуно истрошена или да сте остале без руменила, коректора, бронзера.
На сву срећу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << жене су биле довитљиве, па су откриле да поједину шминку можете да користите у различите сврхе, а да ефекат буде потпун и савршен.
Ево како можете поједине препарате користити на више начина.
Кармин Као руменило: Једноставно нанесите руж за усне на образе као руменило. Уколико се пресијава и светлуца, неће вам бити потребан ни хајлајтер.
Фото: Unsplash/Damir Spanic Као сенка за очи: Нежне, розикасте или тамније нијансе можете користити и као сенку. Нанесите мало свог омиљеног ружа на очне капке и проблем је решен. Браон и љубичасти, а за храбрије и класични црвени кармини, савршен су избор у овом случају.
Као ајлајнер: Уколико имате таман руж, потребна вам је само коса четкица и не више прецизности него што вам је потребно за прави ајлајнер.
Сенке за очи Као бронзер: Браон сенка за очи са благом наранџастом или црвеном нијансом, савршена је замена за потрошени бронзер. Све једно је да ли је у питању мат или има сјај. Такође, и бронзер можете да користите као сенку, нарочито лети.
Као контура: За контурисање су мат сенке тамнијих тонова браон боје, просто савршене.
Као руменило: Свеж, румен изглед лица можете да постигнете било којом сенком браон, црвенкасте или розе боје.
Фото: Unsplash/Laura Chouette Као хајлајтер: Сребрне, златне или розе сенке, које користите углавном ретко и у траговима, како бисте додали упечатљив детаљ на своје капке, сигурно имате у склопу палете. Светлуцаве сенке за очи су одлична замена за хајлајтер на образима, испод обрва и у угловима очију.
Мат беличасте или сиве сенке, такође могу да буду корисне, ако сте довољно веште.
Као пудер за обрве: Тамна или сивкаста браон, као и црна боја којом обично правите smokey eye одлично погодују као пудер за обрве. Важно је само да се боја обрва подудара са сенком.
Маскара Као ајлајнер: Проблем са ајлајнером је што се релативно брзо суши. Међутим, не очајавајте!
Једино што вам је потребно јесте искошена четкица којом ћете захватити боју са четкице маскаре и исцртати линију на капку.
За израстак косе: Мало сте запоставили своју косу и нисте приметили да вам се појавио израстак, а за фризера немате времена. Уколико имате тамну косу, израстак можете једноставно да прикријете маскаром.
Уколико вам је израстак светлији, посао је још лакши. Пре наношења уклоните вишак маскаре са четкице да не бисте имали превише боје на коси.
Фото: Unsplash/Chalo Garcia Оловка за обрве Као оловка за очи: Једина разлика је у томе што је оловка за обрве нешто чвршћа од оловке за очи, али да могу да се користе у обе сврхе, нема дилеме. Потребно је само да, пре употребе, мало загрејете врх оловке руком, упаљачем или феном.
Као оловка за усне: Браон тонови и оловке са примесом црвене, сјајна су замена за потрошену оловку за усне.
Uz pomoć ova tri saveta, usne će vam ostati hidrirane i tokom zime

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да кармин користите као сенку за очи, маскару као ајлајнер се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.