Трамп рекао да је једини републикански кандидат који може да победи Бајдена

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 10:30

Трамп рекао да је једини републикански кандидат који може да победи Бајдена

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је на предизборном скупу у савезној држави Ајови, да је он једини републикански кандидат који може да победи кандидата демократа и актуелног председника Џозефа Бајдена. Фото: Танјуг/AP Photo/Charlie Neibergall Трамп је учествовао на предизборном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скупу републиканаца са својим главним ривалом Роном Десантисом и неколико других кандидата странке у трци за председника 2024. године.
Остали републикански кандидати углавном су резервисали своје најоштрије критике за Бајдена и Демократску странку, за коју су тврдили да је изгубила везу са мејнстрим Америком, објавио је „Скај њуз“.
„Време за изговоре је прошло. Морамо да завршимо посао“, рекао је Десантис пред око 1.200 чланова и активиста Републиканске странке, наводећи да ће завршити посао.
SAD: Sud odbacio Trampovu tužbu za klevetu protiv “CNN“-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп рекао да је једини републикански кандидат који може да победи Бајдена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.