Сутра истиче рок за подношење пореских пријава за фриленсере

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 10:23

Сутра истиче рок за подношење пореских пријава за фриленсере

Рок за пријављивање прихода остварених од уговорене накнаде од ауторских и сродних права и уговорене накнаде за рад на које се порез плаћа самоопорезивањем, истиче сутра, подсетила је Пореска управа. Фото: Pexels/Pixabay Порески обвезници који су у другом кварталу остварили приход >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по овом основу пореску пријаву подносе на обрасцу ПП ОПО-К.
У истом року пореску пријаву на обрасцу ПП ОПО-К подносе и порески обвезници који за наведене приходе, остварене у првом кварталу ове године, нису поднели пореску пријаву на обрасцу ПП ОПО.
Корисничко упутство за подношење пореске пријаве (ПП ОПО-К) о обрачунатом порезу самоопорезивањем и припадајућим доприносима на приходе остварене квартално, од стране физичког лица као пореског обвезника, налази се на сајту Пореске управе.
EU obustavila finansijsku pomoć Nigeru nakon vojnog puča

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра истиче рок за подношење пореских пријава за фриленсере се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.