Амазонија усред Новог Сада: Како стићи до скривеног кутка нетакнуте природе на Дунаву? (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 09:01

Амазонија усред Новог Сада: Како стићи до скривеног кутка нетакнуте природе на Дунаву? (ВИДЕО)

У току врелих летњих дана, када год за то имамо времена, тражимо начин да се расхладимо и опустимо. Градске плаже понекад нису прави одговор за наше потребе због гужве и буке, јер сви Новосађани похрле на њих. Уколико сте за неку опуштенију варијанту крај воде, далеко од градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гужве, обавезно погледајте наш видео:
Раковачки дунавац или, како га локалци воле називати, Раковачки канал, представља један од најлепших и најмирнијих кутака који Нови Сад има да понуди.
Фото: Градске инфо Овај скривени драгуљ природе одише неописивом лепотом која ће очарати све посетиоце.
Оно што је специфично јесте да се до Раковачког дунавца може доћи искључиво чамцем. Фото: Градске инфо Због тога смо се укрцали на Рибарском острву и кренули у правцу Раковца. Иако је поглед на обе обале Дунава био чаробан од само почетка, знали смо да смо стигли на одредиште оног момента када су таласи престали, а нашу пажњу заокупио призор несвакидашње лепоте и природе.
Део Дунава у Раковачком дунавцу изузетно је плитак, због чега смо морали да искључимо мотор и превесламо већи део канала, али управо је то оно што је учинило да још више уживамо у погледу на лабудове, нетакнуту природу, али и у чаробном звуку цвркута птица.
Фото: Градске инфо Како бисмо стигли до одредишта помогли су нам наши пријатељи из “GT Star“-а који су нас превезли и показали нам све лепоте овог скривеног места за купање и уживање.
Фото: Градске инфо Уколико вам се овакав начин крстарења по Дунаву чини интересантним, код њих можете пронаћи веома квалитетне, али и веома лепе чамце са којима ћете моћи да уживате у откривању скривених лепота Дунава.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Zoran Spasojevic (@gtstar_gliser)


Раковачки дунавац није једино место на којем можете пронаћи приватност и уживати у лепотама нашег панонског мора, због тога вас ускоро водимо у нову авантуру, јер ни ми нисмо били свесни, док нисмо кренули у истраживање, колико лепота Дунав у Новом Саду има да понуди.
Dešavanja u Novom Sadu u avgustu mesecu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Амазонија усред Новог Сада: Како стићи до скривеног кутка нетакнуте природе на Дунаву? (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.