Зеленски посетио укарјинске снаге у близини линије фронта у Бахмуту

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 15:48

Зеленски посетио укарјинске снаге у близини линије фронта у Бахмуту

Председник Украјине Володимир Зеленски посетио је данас украјинске снаге у близини источне линије фронта у Бахмуту. Фото: Танјуг/Ukrainian Presidential Press Office via AP На фотографијама које је Зеленски објавио на друштвеној мрежи X, раније познатој као Твитер, види се да се састао са војницима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и да гледа у мапе у слабо осветљеном простору, без прозора са бетонским зидовима, пренео је Ројтерс.
Зеленски је похвалио украјинске специјалне снаге.
„Ваше извршавање задатака зарад Украјине, момци, заиста је херојско“, навео је Зеленски.
Putin će prisustvovati paradi povodom Dana Mornarice u Sankt Peterburgu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски посетио укарјинске снаге у близини линије фронта у Бахмуту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.