РХМЗ: Упозорење за сутра на временске непогоде

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 14:13

РХМЗ: Упозорење за сутра на временске непогоде

Републички хидрометеоролошки завод објавио је упозорење за сутра на временске непогоде које се односи на подручје Србије. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Пљускови и грмљавина који се у недељу пре подне очекују на северу Војводине, а од поподнева и у осталим крајевима, локално >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће бити праћени градом и јаким или олујним ветром, истиче се у саопштењу.
Већа количина падавина (20 до 40 мм, локално и више) прогнозира се у току вечери, пре свега у западној Србије, а затим и у региону Шумадије, Поморавља и области око Западне Мораве, са тенденцијом премештања падавинске зоне у првом делу ноћи даље на исток и југоисток.
U Srbiji će prosečna plata do 2025. godine biti 1.024 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ: Упозорење за сутра на временске непогоде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.