Митровић: Дали смо максимум; Рашовић: Искорак у односу на прошлу годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 13:01

Митровић: Дали смо максимум; Рашовић: Искорак у односу на прошлу годину

Видела се велика жеља да освојимо медаљу и то ме чини задовољним. Али, не питамо се само ми. Покушали смо да Шпанце ухватимо ако су немотивисани после пораза од Мађара, али то се није догодило, рекао је голман српске ватерполо репрезентације Бранислав Митровић после пораза од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Шпаније (9:6) у борби за бронзану медаљу на Светском првенству у Фукуоки. Фото: Танјуг/AP Photo/Eugene Hoshiko „Имали су сјајан дан у одбрани за коју нисмо имали решење. Дали смо максимум у овом тренутку. Верујем да можемо много боље. Ако овако наставимо да радимо, да се бодримо, да будемо тим као што смо били овде, онда можемо да се надамо борбама за медаљу“, истакао је најискуснији српски репрезентативац, а пренео сајт Ватерполо савеза.
Најбољи стрелац првенства са 25 голова Страхиња Рашовић рекао је да остаје жал за медаљом, али да је чињеница да је направљен искорак у односу на прошлу годину.
„Тада смо били пети на Светском, девети на Европском, а овде смо играли за медаљу. На правом смо путу, није мала ствар бити четврти. За све нас, а посебно за младе играче ово је велико искуство. Бићемо још бољи. Остаје жал за медаљом, али све је то део процеса у којем се налазимо. Идемо напред.
Што се тиче титуле најбољег стрелца увек говорим како је ватерполо колективан спорт у којем снагом колектива искоче појединци. Дугујем захвалност тиму и тренерима јер да њих није било, не би ни било ових голова“, поручио је Рашовић.
Марко Радуловић рекао је да је разочаран јер овај тим никада не сме да буде задовољан четвртим местом и увек само медаља мора да буде у глави.
„Нећемо менталитет четвртог места. Имали смо на првенству добрих тренутака, али смо на крају пали. Били смо борбени, сви смо дали максимум и честитам екипи. Показали смо да имамо квалитет за медаљу. Спремаћемо се, бићемо још бољи и очекујем у скорије време жељени резултат“, истакао је Радуловић.
UEFA: Juventus izbačen iz Lige konferencija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Митровић: Дали смо максимум; Рашовић: Искорак у односу на прошлу годину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.