САД: Наградни фонд игре Мега Милион порастао на више од милијарду долара

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 12:48

САД: Наградни фонд игре Мега Милион порастао на више од милијарду долара

Џекпот америчке наградне игре Мега Милион попео се у петак увече на око 1,05 милијарди долара и то пети пут у историји ове наградне игре да је главна награда достигла милијарду долара. Фото: Танјуг/AP Photo/Gene J. Puskar, File Никоме није пошло за руком да победи већ 28 кола и погоди свих шест >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бројева за џекпот у вредности од 940 милиона долара, а исто се догодило и након извлачења срећних бројева у петак, преноси АП.
У петак увече су извучени добитни бројеви 5, 10, 28, 52, 63 и златни број 18, а добитна комбинација последњи пут је пријављена 18. априла.
На наредном извлачењу награда ће износити 1,05 милијарди долара, а евентуални добитник ће, уколико одлучи да буде исплаћен у ратама, током 30 година добијати редовне годишње исплате.
Међутим, добитници џекпота се скоро увек одлучују за паушалну исплату, која би износила око 527,9 милиона долара у случају да неко освоји џекпот након извлачења наредног уторка.
Penzije – francusko bure baruta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Наградни фонд игре Мега Милион порастао на више од милијарду долара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.