На Батровцима се чека до пола сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 11:25

На Батровцима се чека до пола сата

У преподневним сатима задржавања на граничном прелазу Батровци, за путничка возила на улазу у Србију из правца Хрватске трају између 20 и 30 минута. Фото: Танјуг/Тања Валић Получасовно задржавање је забележено на излазу из земље, јавља извештач Танјуга са лица места.
Када су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у питању терминали за теретна возила, на обе стране граничног прелаза се чека око 30 минута, према информацијама Ауто мото савеза Србије.
Већина путника користи Србију као транзит на путу ка летовалиштима, а путници који долазе из Хрватске су у посети нашој земљи.
Саветује се опрез у вожњи због раста температуре ваздуха током дана, адекватна снабдевеност намирницама и водом.
Веће гужве очекују се тек у поподневним сатима.
Интензитет саобраћаја током дана је променљив на прелазу Батровци, те је потребно пре поласка на пут проверити стање и на другим, алтернативним граничним прелазима.
Na Horgošu, putnička vozila na ulazu i izlazu iz zemlje čekaju jedan sat

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Батровцима се чека до пола сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.