Руске ракете погодиле солитер и објекат службе безбедности

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 10:24

Руске ракете погодиле солитер и објекат службе безбедности

Најмање девет особа је повређено, укључујући двоје деце, након што су руске ракете погодиле два објекта у граду Дњепру на истоку Украјине, саопштили су данас званичници. Фото: Танјуг/AP Photo У синоћњем руском ракетном нападу скоро потпуно је уништен горњи спрат великог стамбеног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << солитера, а погођена је и зграда украјинске безбедносне службе (СБУ), потврдио је председник Владимир Зеленски и оценио да је реч о „руском ракетном терору“ преноси Би-Би-Си.
Зеленски је на Телеграм каналу објавио снимак на којем се види дим који куља из оштећених зграда и пожар на улици.
Начелник Дњепропетровске области Сергеј Лисак рекао је да је међу повређенима двоје деце од 14 и 17 година, која су на кућном лечењу, али нема пријављених смртних случајева након овог удара који се догодио синоћ у 20:30 по локалном времену.
Овај најновији руски ракетни удар био је трећи напад који је циљао објекте СБУ, тврди градоначелник Дњепра Борис Филатов.
Према његовим речима обе зграде биле углавном празне, а стамбена зграда недавно је саграђена и продаја станова је у току.
Putin: Rusija je spremna da traži rešenje u Ukrajini, uprkos liniji Zapada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руске ракете погодиле солитер и објекат службе безбедности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.