Бајден коначно признао и седмо унуче

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 09:13

Бајден коначно признао и седмо унуче

Амерички председник Џозеф Бајден први пут је јавно признао и своје седмо унуче, четворогодишњу девојчицу Нејви, кћерку његовог сина Хантера и жене из Арказаса, Ланден Робертс. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci „Наш син Хантер и Ланден раде заједно на неговању односа који је у најбољем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << интересу њихове кћерке Нејви, чувајући њену приватност што је више могуће у будућности“, навео је Бајден у саопштењу.
То је било његово прво признање да то дете уопште постоји. Бајденову изјаву први је пренео магазин „Пипл“, преноси АП. „Ово није политичко питање, то је породична ствар“, рекао је Бајден и додао: „Џил (прва дама) и ја желимо само оно што је најбоље за све наше унуке, укључујући Нејви“.
Очинство Хантера Бајдена је утврђено ДНК тестирањем након што га је Робертсова тужила, тражећи новац за издржавање детета.
Хантер и Робертсова су се упознали у стриптиз клубу у Вашингтону, писао је раније „Њујорк тајмс“.
Она је у мају 2019. поднела тужбу, тражећи ДНК тест да би се потврдило Хантерово очинство, убрзо након што је он уклонио Робертсову и дете из свог здравственог осигурања. Две стране су недавно решиле сва нерешена питања у вези са тим.
Председников син је познанство са Робертсовом описао у својим мемоарима из 2021. године, рекавши да се то догодило док је био дубоко зависан од алкохола и дрога, укључујући крек кокаин.
„Нисам се сећао нашег сусрета. Толико сам мало имао везе са било ким. Био сам у нереду, али неред за који сам преузео одговорност“, написао је Хантер Бајден.
Председник Бајден, који је приврженост породици учинио централним делом свог јавног имиџа, суочавао се са критикама политичких ривала и стручњака због тога што није признао унуку. Хантер Бајден има још четворо деце, укључујући сина Боа, рођеног 2020. са супругом Мелисом Коен. Име је добио по председниковом покојном сину који је преминуо од рака 2015. године, оставивши за собом двоје деце.
Бајденови унуци су имали значајну улогу током његовог председничког мандата, често пратећи председника или прву даму на путовањима и редовно посећујући Белу кућу.
Бајден је такође приписао заслуге својим унуцима што су га убедили да у трци за Белу кућу 2020. године изазове тадашњег председника Доналда Трампа. Нејасно је да ли ће Бајденови посетити своју унуку Нејви и њену мајку Ланден, које сада живе у Арканзасу.
Bajden 18. avgusta domaćin premijeru Japana i predsedniku Južne Koreje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден коначно признао и седмо унуче се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.