Садио Мане ново појачање Ал Насра

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 20:41

Садио Мане ново појачање Ал Насра

Сенегалски репрезентативац и фудбалер Бајерна Садио Мане најновије је појачање Ал Насра, чиме ће се придружити Кристијану Роналду, Марцелу Брозовићу, Секу Фофани и Алексу Тељесу, пренео је добро обавештени новинар Фабрицио Романо. Фото: Танјуг/AP/Sunday Alamba Сенегалац је дуго размишљао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да ли да прихвати понуду клуба из Саудијске Арабије јер је желео да поправи утисак након не тако добре прве сезоне на Алијанц арени. После после неколико дана вагања, бивши фудбалер Ливерпула је ипак дао знак Ал Насру да убрза преговоре и заврши посао са Бајерном, што су у току дана челници саудијског клуба и учинили. Како јавља италијански инсајдер, усмена понуда Саудијаца износи око 37.000.000 евра.
Мане је прошле сезоне на 38 утакмица у свим такмичењима постигао 12 и наместио шест голова, али је општи утисак да је у Бајерну показао далеко мање од свог издања из Ливерпула, у чему му није помогла ни повреда коју је доживео пред почетак Светског првенства.
Након продаје Манеа, Бајерн је допунио касу и може да се окрене решавању апсолутног приоритета у актуелном прелазном року, а то је довођење нападача. Шампион Бундеслиге већ неколико недеља преговара са Тотенхемом око Харија Кејна, а у минхенском клубу се надају да ће наредног понедељка поново сести за сто са Данијелом Левијем и разговарати о последњој понуди коју су послали на његову адресу.
Zvezda pustila u prodaju ulaznice za derbi protiv Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Садио Мане ново појачање Ал Насра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.