Лазетић: Прво коло носи са собом неизвесност, поготово када је противник Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 19:40

Лазетић: Прво коло носи са собом неизвесност, поготово када је противник Партизан

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је пред утакмицу са Партизаном да прво коло првенства увек носи неизвесност, поготово ако су противници фудбалери Партизана. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Фудбалери ТСЦ-а сутра од 20 часова дочекују екипу Партизана у првом колу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Суперлиге Србије.
„Иако је почетак првенства одложен, увек нам треба још мало времена за рад пред прво коло које са собом носи одређену неизвесност, а поготову када је противник Партизан. Не верујем да је ико у оптималној форми, па нисмо ни ми. Ипак, задовољни смо што почињу првенствене утакмице за које смо се спремали и које су нам недостајале“, истакао је Лазетић.
Стратег ТСЦ-а је истакао да је задовољан одговорношћу екипе и чињеницом да нису имали готово ни једну повреду на припремама.
„Радимо на игри и физички се припремимо. Ово је сам почетак и по постигнутим резултатима можда не изгледамо најбоље. Ипак, добили смо смернице и увид како да поправимо оно што не ваља. Ове недеље смо имали дефанзивне тренинге, а за наш стил игре веома је важан дефанзивни став. Какве су припреме заиста биле показаће прве утакмице“, закључио је Лазетић.
Zvezda pustila u prodaju ulaznice za derbi protiv Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лазетић: Прво коло носи са собом неизвесност, поготово када је противник Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.