Измена режима саобраћаја због радова на петљи Нова Пазова-Нови Бановци-Батајница

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 17:35

Измена режима саобраћаја због радова на петљи Нова Пазова-Нови Бановци-Батајница

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је данас да ће се од 31.јула до 7. августа до 7 часова, изводити радови на рехабилитацији десне коловозне траке, фаза 1.а. на делу државног пута И А реда број 1, на деоници петља Нова Пазова – петља Нови Бановци – петља Батајница. Фото: Pixabay/Vladimir_Fayl У смеру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ка Београду за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком у смеру кретања, као и претицајном саобраћајном траком супротног смера, у смеру ка Новом Саду саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.
За саобраћај ће бити затворена десна страна петље Нови Бановци – биће затворено искључење Нови Сад-Нови Бановци односно укључење Нови Бановаци-Београда.
Како се наводи, саветује се да се користе алтернативни путни правци , а да ће радови бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.
Još jedan Srbin na KiM optužen za navodni ratni zločin

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измена режима саобраћаја због радова на петљи Нова Пазова-Нови Бановци-Батајница се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.