Кремљ: Русија отворена за решавање украјинске кризе, Кијев и даље одбија дијалог

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 11:48

Кремљ: Русија отворена за решавање украјинске кризе, Кијев и даље одбија дијалог

Русија остаје отворена за решавање украјинске кризе, али Кијев, упркос томе што је у тешкој ситуацији, одбија сваку могућност дијалога, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/Ilya Pitalev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Он је рекао да ће вечерас руски председник Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Путин одржати састанак са представницима афричких земаља о украјинским питањима, преноси Интерфакс.
Према речима Пескова, представници афричких земаља ће постављати питања о Украјини, а Путин је спреман да пружи исцрпне одговоре. Додао је да афричке делегације нису изнеле нове предлоге решења за сукоб у Украјини.
Путин је раније данас на самиту „Русија-Африка“ изјавио да Руска Федерација поштује иницијативу афричких земаља за решавање сукоба у Украјини и да је пажљиво разматра. Претходни састанак Путина са делегацијом афричких земаља одржан је у јуну у Санкт Петербургу, а главна тема била је афричка иницијатива за мирно решавање сукоба у Украјини.
Zelenski posetio oštećenu crkvu Preobraženja Gospodnjeg u Odesi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кремљ: Русија отворена за решавање украјинске кризе, Кијев и даље одбија дијалог се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.