Радови на ауто-путу код Велике Плане

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 09:18

Радови на ауто-путу код Велике Плане

На ауто-путу Е-75, у зона петље Велика Плана, до понедељка 31. јула одвијају се радови на санацији надвожњака, саопштило је Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/WikimediaImages Саобраћај се ка Нишу одвија возном и претицајном саобраћајном траком, а ка Београду зауставном саобраћајном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << траком.
На надвожњку је наизменично пропуштање возила.
Због одржавања приредбе „Дани Светог Илије“, у Старој Пазови, од 31. јула у 16. сати, до 3. августа у 11 сати, измењен је режим саобраћаја од раскрсница Светосавске улице са улицама Јована Поповића и Партизанском, до раскрсница улица Подунавског партизанског одреда и Вука Караџића (кружна раскрсница).
Током одржавања приредбе, саобраћај ће бити преусмераван на градске улице уз асистенцију саобраћајне полиције, додаје се у саопштењу.
Према информацијама Управе граничне полиције у 7:30, на граничном прелазу Батровци, на улазу у земљу, задржавање за путничка моторна возила је 30 минута, на Хоргошу 20 минута, а на Прешеву 10 минута.
На излазу из земље, путничка возила на прелазима Градина и Гостун чекају пола сата, а на Прешеву 20 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, наводи ЈП „Путеви Србије“.
Radovi na deonici puta Surčun Jug – Ub

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на ауто-путу код Велике Плане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.