ТикТок неће покренути програм за кинеске трговце у Индонезији

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 17:51

ТикТок неће покренути програм за кинеске трговце у Индонезији

Компанија ТикТок неће покренути програм за кинеске трговце у Индонезији, пошто је забринута за последице по локалну економију. Фото: Pixabay/antonbe „Свесно смо као компанија донели одлуку да не отворимо прекогранично пословање у Индонезији. На тај начин изражавамо подршку локалним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << индонежанским предузећима мале и средње величине“, рекла је данас шефица комуникације ТикТока за Индонезију, Ангини Сетиаван.
Постојала је бојазан да ће овај програм, који треба да помогне кинеским трговцима, угрозити економски развој Индонезије.
„Немамо намеру да креирамо сопствени производ за е-трговину или
постанемо продавац на мало или велико у Индонезији да би се такмичили са
индонежанским продавцима“, додала је Сетиаван.
Министар за задруге и мала и средња предузећа Индонезије, Тетен Масдуки, је претходно рекао локалним медијима да се срео са представницима ТикТока, напоменувши да су му они обећали да неће покренути овај програм.
Тренутни модел ТикТок шоп „јача и подржава“ локалне продавце, а ТикТок ће наставити са овим приступ, закључила је Сетиаван.
ECB podigla referentnu kamatnu stopu za još 25 baznih poena na 4,25 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ТикТок неће покренути програм за кинеске трговце у Индонезији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.