У Приштини почело суђење бившем полицајцу Слађану Трајковићу

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 10:32

У Приштини почело суђење бившем полицајцу Слађану Трајковићу

У Основном суду у Приштини данас је почело суђење бившем полицајцу Слађану Трајковићу, кога привремене приштинске институције терете за наводни ратни злочин. Фото: Танјуг/Дописник КиМ Трајковић је ухапшен 15. децембра прошле године у јужном делу Косовске Митровице, за време >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трајања барикада на северу Косова и Метохије.
Интегрисан је у тзв. косовску полицију 2013. године, коју је заједно са својим колегама напустио 5. новембра, када су сви Срби изашли из приштинских институција на северу наше јужне покрајине.
Привремене приштинске институције га терете за наводни ратни злочин против цивилног становништва почињен у Вучитрну 1999. године, а од тренутка хапшења налази се у притворској јединици у Подујеву.
Delegacija Srpske liste od danas u zvaničnoj poseti Vašingtonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Приштини почело суђење бившем полицајцу Слађану Трајковићу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.