Бахар: Ово је само почетак, желимо да напредујемо из утакмице у утакмицу

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 09:04

Бахар: Ово је само почетак, желимо да напредујемо из утакмице у утакмицу

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар рекао је синоћ, после победе његове екипе над Фјорентином са 5:0, да је задовољан целим припремним периодом и да жели да екипа настави да напредује из утакмице у утакмицу. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Срећан сам што смо одиграли овако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и победили на овај начин и што су навијачи отишли срећни са стадиона. Победили смо веома квалитетну екипу и одиграли на високом нивоу. Ово је само почетак, задовољни смо припремним периодом, желимо овако да изгледамо и у званичним утакмицама. Желимо да напредујемо из утакмице у утакмицу, наставићемо са радом“, казао је Бахар.
„Циљ је да интензитет који смо имали у првих пола сата продужимо на 45, 60 и коначно на 90 минута против сваког противника“, рекао је Израелац на конференцији за медије после утакмице.
Осврнуо се Бахар и на промену извођача пенала.
„Букари је заслужио да изведе пенал, одлично ради, а играо је и на позицији која није његова на коју је навикао. Зато сам тражио да он изведе пенал“, додао је Бахар.
Crvena zvezda ubedljivo savladala Fjorentinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бахар: Ово је само почетак, желимо да напредујемо из утакмице у утакмицу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.