Председник САД и прва дама подржали свог сина Хантера Бајдена

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 07:10

Председник САД и прва дама подржали свог сина Хантера Бајдена

Портпаролка Беле куће Карин Жан-Пјер изјавила је данас да је председник Џозеф Бајден подржао свога сина Хантера који се суочава са судским процесима за више кривичних дела. Фото: Танјуг/AP Photo/Julio Cortez „Хантер Бајден је грађанин САД и ово је његова приватна ствар. Председник Бајден >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и прва дама Џил воле свога сина Хантера и подржавају га у тренутку када настоји да обнови свој живот“, рекла је Жан-Пјер, преноси Ројтерс.
Споразум о признању кривице Хантера Бајдена, сина председника САД Џозефа Бајдена, у два поступка за пореске прекршаје, данас није постигнут јер је судија федералног суда која је водила поступак изразила забринутост због терминологоје коришћене у споразуму о другој повезаној оптужби за поседовање оружја. Исход данашњег рочишта привремено оставља отвореном вишегодишњу истрагу о пословању Хантера Бајдена, пренео је раније АП.
Хантер Бајден је оптужен за два кривична дела неплаћања пореза у износу од преко 100.000 долара на приходе од више од 1,5 милиона долара, остварене 2017. и 2018. године, али он је склопио споразум са тужилаштвом које је планирало да затражи двогодишњу условну казну.
Хантер Бајден је прошлог месеца оптужен и за нелегално поседовање ватреног оружја иако је био свестан да је зависник од наркотика, што је, како су навели из тужилаштва, кривично дело.
Uzbunjivač: SAD od 1930-ih znaju za postojanje vanzemaljaca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник САД и прва дама подржали свог сина Хантера Бајдена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.