Дачић примио новоименованог амбасадора БиХ у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 17:20

Дачић примио новоименованог амбасадора БиХ у Србији

Министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас новоименованог амбасадора Босне и Херцеговине у Републици Србији Александра Врањеша и пожелео му срдачну добродошлицу, успешан рад и пријатан боравак у Србији, саопштило је Министарство спољних послова. Фото: Танјуг/Зоран >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жестић У разговору је констатовано да су укупни односи две земље добри, као и да постоји заједнички интерес за даљи развој политичке и економске сарадње две земље.
Изражена је обострана опредељеност да се очува континуитет политичког дијалога, пре свега кроз редовну размену посета на високом нивоу.
Ministar Vučevića sastao se sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дачић примио новоименованог амбасадора БиХ у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.