Рогов: Почео нови талас украјинске контраофанзиве на запорошком фронту

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 16:20

Рогов: Почео нови талас украјинске контраофанзиве на запорошком фронту

Лидер проруског покрета „Заједно са Русијом“ Владимир Рогов саопштио је данас да је на запорошком фронту почео нови талас украјинске контраофанзиве. Фото: Танјуг/Roman Chop via AP „Непријатељ је ангажовао максималне снаге како би пробио руску одбрану у правцу региона Ореховскиј“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << написао је Рогов на Телеграму.
Према његовим речима, украјинске снаге главни удар извеле североисточно од села Работино.
Он је додао да су украјински борци, који се налазе на запорошком фронту, обучавани у иностранству, као и да су њихове трупе опремљене западном војном опремом која укључује тенкове „леопард“ и борбена возила „бредли“.
Erdogan se sastao sa palestinskim predsednikom i vođom Hamasa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рогов: Почео нови талас украјинске контраофанзиве на запорошком фронту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.