За само неколико сати Словенију погодила два олујна фронта

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 16:02

За само неколико сати Словенију погодила два олујна фронта

За само неколико сати делове Словеније данас су погодила два олујна фронта, јутрошњи је дошао из Италије, а поподневни се кретао са запада према североистоку земље. Фото: Танјуг/Небојша Тејић Метеоролози упозоравају да то није крај олујном невремену, те да ће их бити још до краја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дана, током ноћи и у среду ујутру.
Из Агенције за животну околину упозорили су на обилније падавине до краја дана и током ноћи, те на могућност изливања бујичних водотока и речица на северу, североистоку и у централној Словенији, пренели су словеначки медији.
Grčka: Srušio se avion za gašenje šumskih požara, u njemu bila dva pilota (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За само неколико сати Словенију погодила два олујна фронта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.