Бајненс: Биткоин стагнира, ворлдкоин у тренду, миран дан на крипто берзи

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 15:43

Бајненс: Биткоин стагнира, ворлдкоин у тренду, миран дан на крипто берзи

На највећој светској берзи крипто валута Бајненс је биткоин данас у 15.00 часова имао вредност од 26.343,05 евра. Фото: Pixabay/MichaelWuensch Вредност биткоина је у последња 24 сата пала за око 0,42 одсто.
Укупан обим трговине биткоинима у последња 24 сата је био 10,89 милијарди евра.
Индекс >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << страха и похлепе везан за биткоин се данас налази на нивоу 50, у категорији „неутрално“.
Овај индекс је јуче био на нивоу 56, у категорији „похлепа“, што значи да инвеститори данас мало мање верују у раст биткоина.
Вредност крипто валуте итиријум је стагнирала на 1.676,39 евра, као и вредност бајненс коина (БНБ) – на 215,50 евра.
Данас се највише тргује бајненс коином(БНБ), биткоином(БТЦ), итиријумом (ЕТХ), ворлдкоином(WЛД) и доџкоином(ДОГЕ).
Ворлдкоин је пројекат биометријске криптовалуте, где корисници скенирају дужицу свог ока, која служи као дигитална идентификација, и у замену добијају бесплатну крипто валуту.
Пројекат је званично покренут у понедељак и изазвао је пажњу улагача на крипто берзама.
Највећи раст данас тренутно бележе крипто валуте АМП, МЦ и КНЦ.
APR: Većina finansijskih institucija lane poslovala pozitivno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајненс: Биткоин стагнира, ворлдкоин у тренду, миран дан на крипто берзи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.