Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 13:12

Конзервативни покрет „Наши“: Хоћемо закон о забрани промене пола!

Конзервативни покрет „Наши“ позива да се по угледу на Руску Федерацију донесе „Закон о забрани промени пола“ осим ако се ради о поступцима који се, одлуком лекарске комисије, односе на „лечење урођених аномалија (малформација), генетских и ендокриних болести повезаних са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << формирањем гениталних органа код деце“. Фото: Pixabay/Daniel_B_photos Законом такође тражимо забрану медицинских интервенција, укључујући и употребу лекова усмерених на промену пола, забрану промене пола у матичним службама у којој неће моћи бити вршене измене у својој евиденицији без лекарског мишљења.
Законом мора бити предвиђено да ако једна од особа у браку промени пол, брак се поништава, и што је кључно да особама које промене пол буде забрањено да усвајају децу.
Конзервативни покрет „Наши“ позива све друштвене чиниоце и појединце да се прикључе кампањи за доношење „Закона о забрани промене пола“ како би заштитили наше традиционалне вредности на којима почива свако здраво друштво.
Nova zgrada terminala na niškom aerodromu do kraja septembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конзервативни покрет „Наши“: Хоћемо закон о забрани промене пола! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.