Сутра облачно, ветровито, осетно свежије, местимично пљускови и грмљавина

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 12:44

Сутра облачно, ветровито, осетно свежије, местимично пљускови и грмљавина

У Србији сутра умерено до потпуно облачно, ветровито и осетно свежије, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, а само ће ујутро и пре подне на југу и истоку бити претежно сунчано. Фото: Градске инфо У зони најјачих развоја очекују се град, велика количина падавина за кратко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << време, као и јак и олујни ветар, који краткотрајно може достизати и ударе орканске јачине. саопштио је РХМЗ.
Најнижа температура од 18 до 22, а највиша дневна од 22 на северу до 32 степена на југу Србије. У Београду умерено до потпуно облачно, ветровито и осетно свежије са кишом, пљусковима и грмљавином.
Ујутру појединим деловима града могуће су и краткотрајне временске непогоде са градом, великом количином падавина за кратко време и олујним ветром који мозе достизати и ударе орканске јачине.
Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура око 20, а највиша дневна око 23 степена.
У Србији у четвртак свеже уз постепено разведравање, само се још понегде на југу и истоку очекује краткотрајна киша, а после подне и слабљење ветра. Затим до краја седмице претежно сунчано и умерено топло.
У суботу после подне у брдско-планинским, а у недељу увече на северу и западу земље, уз локални развој облачности, краткотрајни пљускови с грмљавином, који ће се у понедељак уз појачан северни ветар, проширити и на остале крајеве.
Од уторка суво уз смену сунчаних и облачних интервала.
Vučić sutra na otvaranju deonice Auto-puta mira Niš – Merošina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра облачно, ветровито, осетно свежије, местимично пљускови и грмљавина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.