Кремљ:На састанку Путина и Лукашенка без конкретних договора

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 12:41

Кремљ:На састанку Путина и Лукашенка без конкретних договора

На састанку руског председника Владимира Путина и његовог белоруског колеге Александра Лукашенка није било конкретних договора, јер одржан у циљу синхронизације приступа и размене мишљења, саопштио је Кремљ. Фото: Танјуг/Alexander Demianchuk, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Састанак Путина и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Лукашенка је са циљем упоређивања приступа и размене ставова“, рекао је новинарима портпарол Кремља Дмитриј Песков, преноси ТАС С.
На питање да ли су постигнути неки споразуми у комуникацији двојице лидера, Песков је рекао: „Не, није био циљ да се постигне било какав договор“. Он је додао да су листу главних тема дневног реда изнели сами шефови држава, када су се прекјуче састали први пут у Санкт Петербургу.
У Стрелни код Санкт Петербурга у недељу и понедељак су одржани дводневни разговори између руског председника Владимира Путина и његовог белоруског колеге Александра Лукашенка.
Zelenski Sunaku: Ukrajini potrebno hitno jačanje PVO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кремљ:На састанку Путина и Лукашенка без конкретних договора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.