Суд у Лозани у четвртак одлучује о померању старта Суперлиге Србије?

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 12:34

Суд у Лозани у четвртак одлучује о померању старта Суперлиге Србије?

Суд за спортску арбитражу у Лозани (ЦАС) у четвртак ће одлучивати о померању старта Суперлиге Србије, преноси Спортклуб. Фото: Градске инфо Адвокатски тим фудбалског клуба Колубара послао је жалбу Суду за спортску арбитражу у Лозани (ЦАС) на одлуку Фудбалског савеза Србије да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << избаци клуб из Лазаревца у Српску лигу и да му одузме лиценцу.
Одбор за хитна питања ФС С је јуче донео одлуку о пооштравању правилника о лиценцирању који ће се убудуће примењивати, а на основу тога Савез је Колубари одузео лиценцу због лажних података које је доставила. Заједница ће Лазаревчане искључити из чланства, док ће их Етичка комисија суспендовати због кршења етичког кодекса.
Колубара је раније кажњена са девет бодова због намештања резултата,а након што је Суд за спортску арбизражу у Лозани смањио казну на шест бодова, ФС С је био принуђен да поново реагује како би се испунили услови за такмичење на свим нивоима.
Srbija nakon peteraca pobedila Italiju i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Суд у Лозани у четвртак одлучује о померању старта Суперлиге Србије? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.